Är din häst balanserad  näringsmässigt ?


Påverkar miljön den totala välbefinnande av din häst?


Upptäck svaren på bara 15 minuter med vår icke-invasiva tyska teknik och få en personlig Optimize Equine Report. Det är dags att låsa upp din hästs epigenetiska potential och uppnå optimal hälsa och prestanda.

Epigenetisk kartläggning har potential att släppa din häst från genetiska begränsningar och öppnar nya wellness- och prestationsmöjligheter.

Modernt liv har många gemensamma influenser som kan påverka och påverka din hästs underliggande välbefinnande. Dessa inkluderar matvaror som ätits och näringsämnen absorberas, tillsammans med många vanliga miljöpåverkningar i stallet och i fältet. Sammantaget är dessa kända som epigenetik.

Man och hästsvans

Mane och svanshår är trådar av smälta, döda, keratiniserade celler, men hårlampan är den glödlampade strukturen vid basen av hårfollikeln som den är en del av. Varje glödlampa innehåller flera lager av olika typer av celler som sträcker sig upp genom hårfollikeln, en region av celler som kallas germinalmatrisen (området av celler som producerar nya hår genom mitos) och en indragning som kallas hårets papil (vilket innehåller de många blodkärl som levererar näringsämnen för att ge näring till det växande håret).

Hår är en fantastisk, nästan oförstörbar, bio-markör som bär mycket personlig information på en kvant epigenetisk nivå.

Informationen i hårlampan bearbetas digitalt och skickas via en säker internetanslutning till vårt Teknologicenter i Hamburg, Tyskland. Där kartlägger våra kraftfulla super-datorsystem relevansen av epigenetiska informationen.

Över 800 nyckelindikatorer kartläggs och används för att skapa diagram och tabeller som utgör den fullständiga Optimize Equine Feed Report och 90-dagars plan. Så vad väntar du på? Lås upp din hästs prestationspotential nu!

Strukturen i en hårfollikel. (hårsäck)

Optimera din häst!
 

Resultaten är tillgängliga inom 15 minuter
Indikatorerna är baserade på resonans från din hästs kropp
Det finns 9 viktiga epigenetiska indikatorkategorier
Alla förslag är foder / näringsbaserade protokoll
Mycket relevant för genuttrycket på din häst
Säker och naturlig
Optimera din häst idag!

Vi har ett bra samarbete med EPI - Equine

Vill du vara återförsäljare av EPI-EQUINE?
kontakta oss