S-Drive Technology
   

 
       

Eftersom S-Drive inte är en medicinsk enhet kan den användas allmänt av hälsa, sport, fitness, skönhet, anti-aging, näringsfackmän och organisationer över hela världen.

S-enheten upptäcker vilka epigenetiska signaler som påverkar genuttryck så att förändringar i kost, näring och livsstil kan antas för att stödja optimal fysiologi och prestanda.

Det är en bärbar enhet med en spektrumspole i sitt centrum. Spolen producerar en skalärvåg som känner av de förändringar som uppstår när hårrötterna placeras på spolen.

Det använder informativa signaler från hårrotslöket som finns i hårfollikeln. Dessa avger en signaturvåg. Detta stör de skalära vågorna och programvaran omvandlar informationen till en digital post.

Vår teknik använder bioresonans för att skilja vilken information i signaturvågen som stöder effektivitet och optimalt uttryck.

Vi använder hårrödlampan som en informativ källa, eftersom hårfollikeln är en del av kroppens sensoriska system. Denna biomarkör uttrycker information från miljön som är närvarande i energifältet.

Informationen förändras över tid eftersom den är kopplad genom resonans med personens epigenetiska inflytande. Våra makro- och mikromiljöer har en effekt, såsom luftkvalitet, mat och näringsämnen absorberad, den elektromagnetiska miljön och till och med de 50 000 + tankarna vi har per dag.

Informationen skickas sedan via en säker anslutning till våra höghastighetsservrar i Hamburg Tyskland, som använder resonansalgoritmer för att kartlägga optimering. Vi har en omfattande databas med informationsfiler, inklusive kost, näringspåverkan och miljöpåverkan.

Den resulterande epigenetiska informationen presenteras i en omfattande rapport som returneras till S-Drive-operatören inom 15 minuter.

Rapporten är relevant för en period på 90 dagar, eftersom epigenetiska influenser ständigt förändras.